Vision

Vision är ett populärt val av fackförbund för alla som jobbar inom kommun, landsting eller kyrka, då det som idag heter Vision faktiskt är tidigare SKTF. Man organiserar därför, precis som SKTF gjorde på sin tid, så väl kommunalanställda av olika slag till anställda inom olika ekumeniska och kyrkliga organisationer, och har därför medlemmar som tillhör en mängd olika yrkesgrupper. För att bara nämna några så kan bland annat kommunalt eller landstingsanställda chefer, präster, socialsekreterare och många andra vara medlemmar här, och medlemsskapet hos dem är ganska omfattande. 

Vision

Man har självklart rätt till all facklig hjälp som man är van vid från andra fackförbund som medlem hos Vision, och man ger även ut flera fackliga magasin samt erbjuder alla medlemmar en särskild inkomstförsäkring, coaching om man söker jobb vid något tillfälle, snabb rådgivning per telefon vid behov, samt möjlighet att teckna olika extra förmånliga försäkringar med hjälp av medlemsskapet utöver detta. Så man kan allt säga att Vision är ett fackförbund som även erbjuder det där lilla extra!

Att gå med i facket?

Att bli medlem i facket ger dig fördelar. Som medlem hos Unionen får du:

Juridiskt stöd.
Studiestöd.
Inkomstförsäkring
Gratis medlemsskap i 3 månader

>> Läs mer om Unionen.

Om oss:

Här på fackförbund.org samlar vi svenska fackförbund så att du enkelt ska finna det fack du tillhör. Det är inget enskilt förbund som står bakom denna sajt. Sajten är politiskt obunden och är skriven av privatpersoner som är medlemmar i olika fackföreningar. Observera att nämnda fackförbund är ej är ansvariga för informationen på denna webbsida.